rene-van-der-Zouwen

Wie zijn wij

Mijn naam is René van der Zouwen

Na vele jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling en groei heb ik er voor gekozen om te gaan samenwerken met Ayahuasca. Ayahuasca bevrijde mij van mijn blokkades en heeft mij een totaal vernieuwde blik gegeven op mezelf en de wereld om me heen.

Tijdens en kort na mijn eerste ervaring met Ayahuasca werd het mij duidelijk dat ik mijn huidige leven wilde veranderen om wereldwijd zo veel mogelijk mensen de kans te geven de diep helende, veranderende krachten van Ayahuasca te laten ervaren.

Het inspireert mij om mensen te begeleiden in het geven van een positieve wending aan hun leven. Het stemt me dankbaar dat ik de laatste jaren zo veel mensen, ook internationaal, heb mogen ondersteunen en begeleiden op hun levenspad.

Prachtig team van begeleid(st)ers

Ik werk met veel plezier samen met een prachtig team van begeleid(st)ers waarvan er veel verschillende therapeutische achtergronden hebben en iedereen veel ervaring met Ayahuasca ceremonies heeft.

Met onze liefde, draagkracht en toegewijde steun vormen wij met elkaar een veilige bedding voor onze deelnemers om zich te kunnen overgeven aan de ervaring.

Onze ceremonies vinden plaats in een uitnodigende, warme en rustige omgeving. Een plek die vertrouwen oproept en rust uitstraalt.

We kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten, je te begeleiden tijdens je reis met Ayahuasca

en je een fundamentele en positieve verandering te laten ervaren.