Hoi Rene en Dorothea,

Nogmaals bedankt voor jullie fijne ondersteuning tijdens de afgelopen ceremonie! 

Dit is de 2e maal dat ik heb deelgenomen aan een Ayahuasca ceremonie bij Rene en Dorothea.

De ceremonie vindt plaats op een prettige locatie met voldoende ruimte en fijne begeleidende muziek.

De Ayahuasca-reis was erg heftig. Er kwam veel opgekropte angst, onrust en verdriet naar boven. René en Dorothea hebben me hier erg goed bij geholpen. Omdat ze zelf zoveel ervaring hebben met Ayahuasca voelde ik dat ze wisten wat ik doormaakte.

Ze konden me enige rust geven tijdens deze leervolle ervaring. Er sprak enorm veel liefde en begrip uit de manier waarop ze me hielpen.

Kortom, ondanks mijn zware reis kan ik iedereen aanbevelen om deel te nemen aan een Ayahuasca ceremonie bij René. Ayahuasca is echt een medicijn en als je bereid bent om aan jezelf te werken kan ik maar een ding zeggen: doen!

Mark

Vorige ervaring
Volgende ervaring