Hoi René,

Ayahuasca heeft mij tijdens de reis bijzondere en diepgaande beelden laten zien over onderwerpen die tijdens mijn leven zeer actueel zijn. Nu weken na de reis begin ik steeds meer inzichten uit deze beelden te verwerven, alsof alles opeens een stuk duidelijker wordt.

Ayahuasca heeft als ware ”het balletje laten rollen”.

Ik merk dat ik mijn leven anders inricht, en meer plezier en liefde ervaar. In het begin viel de reis mij erg zwaar (door de intense lichamelijke sensaties: in mijn beleving vibreerde mijn lichaam), maar in de (liefdevolle) omgeving van de twee begeleiders (Rene en John) voelde ik mij erg veilig. Op het moment dat de beelden begonnen te komen, verdwenen deze lichamelijke sensaties. Tijdens de reis heb ik – naast de beelden- enorm veel liefde en dankbaarheid ervaren, maar er kwam ook oud zeer naar boven.

De tranen vloeiden rijk, en ik voelde mij daarna erg opgelucht. Ook het gesprek na de reis met Rene en John was voor mij van grote waarde om alle indrukken goed te kunnen verwerken.

Iedereen die voornemens is om Ayahuasca te gaan gebruiken zou ik Om-Mij aanraden!

Middels deze weg wil ik Rene en John enorm bedanken, en ik kom zeker (binnenkort) terug!

Groet,

Michael

Vorige ervaring
Volgende ervaring