De Ayahuasca ceremonie was voor mij echt life changing. Na de ceremonie zijn me aan aantal dingen echt opgevallen bij mezelf:

  • heel gereinigd gevoel en zachte huid
  • kleuren zijn veel helderder
  • een groot verbonden gevoel met de natuur
  • meer innerlijke rust
  • het verlangen om nog beter voor mezelf te zorgen
  • meer vertrouwen in het leven en het hiernamaals -meer inzicht in mezelf
  • Ik leef over het algemeen minder streng naar mezelf toe, voorheen moest ik zoveel van mezelf en vond ik zoveel van mezelf, dat heb ik nu niet meer.

Het is gewoon goed zoals ik ben en ik ga gewoon lekker mee met de flow van het leven. Door ayahuasca heb ik ontdekt dat een het leven een ritme heeft, eigenlijk een dans is, en het enige dat ik doe is meegaan op het ritme en dansen met het leven. En dit voelt zoveel meer natuurlijk dan hoe ik voorheen leefde.

Sander

Vorige ervaring
Volgende ervaring