Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen de Ayahuasca ceremonie mee te mogen maken. Na een informatief gesprek te hebben gehad met Rene, mijn begeleider, wist ik zeker dat ik dit wilde doen. Wat ik van de ceremonie kon verwachten wist ik niet precies aangezien een ieder het anders beleefd.

Tijdens de reis raakte ik geëmotioneerd, mede door de mooie en gevoelige achtergrondmuziek.

Gedurende de ceremonie kwamen er een aantal inzichten naar voren. Tijdens het proces voelde ik mij gesteund door de aanwezigheid van de begeleiders.

Dit was een warm en geruststellend gevoel. Uiteindelijk beëindigde ik mijn urenlange reis met een heerlijk verlicht, opgeruimd gevoel en een big smile op mijn gezicht.

De verkregen inzichten zijn later grotendeels op hun plaats gevallen en daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van. Voor mij persoonlijk was het een geweldige ervaring en heeft het een diepe indruk achtergelaten, die soms te bijzonder is om in woorden uit te drukken. Wat ik zeker weet is dat ik graag nog een keer een reis wil meemaken.

Dus Rene, heel erg bedankt en tot snel!

Groetjes Masja

Vorige ervaring
Volgende ervaring