Hoi,

Ten eerste het was een bijzondere reis en dank zei Shurady is het goed gekomen. Ik zou geen andere begeleiding kunnen wensen top. Hij was ook onderdeel van mijn reis. Er naar toe leven is een, maar het erna is een minder besproken onderdeel. Het duurt even voordat je weer fit bent. Je eet minder en bent ook erg moe, je neemt minder op tijdelijk dat was wel iets om rekening mee te houden. En ook het gevoel om direct weer een reis te maken heel apart.

Er is natuurlijk een hoop gebeurt, ik ben opnieuw bedraad zeg maar.

De volgende keer neem ik deze ervaring wel mee en boek een paar dagen vrij ernaar.

Voor de rest kan ik alleen zeggen dat geen enkele training of opleiding in persoonlijke effectiviteit je zulke informatie kan aandragen.  Ze zeggen wel eens alle informatie heb je al.

Maar hoe kom je daar mee in contact en is het wel echt, nou dat is mijn sessie het bewijs van.

Ik wil mijn ervaring niet delen in verband met privacy, anoniem mag je wel dit delen.

In de herfst ga ik weer een sessie boeken en samen met Shurandy.

Dank je wel Om Mij team!

Ps, Ook de intake en vragen vooraf zijn zeer goed begeleid en geen vraag is teveel. Dank je wel Charly.

Vriendelijke groet,

Dany

Hallo René,

Vóór ik aan de sessie begon was ik ontzettend angstig, maar gelukkig werd ik heel erg gerustgesteld door Rene en eenmaal bij de locatie aangekomen voelde ik ook dat er heel veel liefde aanwezig was bij alle begeleiders. De uitleg was duidelijk en ik had zeer zeker het gevoel dat ik in goede handen was.

De sessie zelf was erg bijzonder en maakte veel dingen duidelijk voor me. Precies datgene waar ik mijn intentie naar had uitgezonden, was voor mij duidelijk geweest. Een probleem waar ik al mijn hele leven mee worstel werd duidelijk die avond.

De afgelopen jaren gebruik ik Ritalin, waar ik het liefst mee wilde stoppen en ik hoop ook dat Ayuhasca me daarmee kon helpen. Na de sessie werd door de informatie en inzichten ook duidelijk dat Ritalin niet echt meer nodig is en dat ik kan stoppen als ik daarvoor kies en klaar ben. Het lukte me om een aantal dagen volledig te stoppen en daarna ben ik met een gehalveerde dosis verder gegaan, maar enkel en alleen op de momenten dat ik noodzakelijk mijn aandacht erbij moest houden (bij de laatste check van mijn stageverslag bijvoorbeeld). Ik geloof dan ook sterk dat ik na nog een sessie volledig besluit te stoppen met de medicijnen.

Naast deze bijzondere verandering heb ik nog veel inzichten meegekregen en heb ik eindelijk na 20 jaar weer meer liefde en geduld voor mezelf kunnen opbrengen. Het is een lange weg, maar ik heb nu weer hoop dat het allemaal goed zal komen en dat ik snel weer in mijn licht kan wandelen. Dit allemaal ook dankzij de liefdevolle begeleiding van het team van René.


Jullie allen, dankjewel!

Soulvolle groet, Justine

Vorige ervaring
Volgende ervaring