Dag lieve team Om-mij,

Allereerst wil ik nogmaals mijn dank uitspreken maar de ongekende warmte en liefde die ik al meteen bij de ontvangst heb gevoeld van jullie. Jullie, en dan bedoel ik Rene, Peter, Dorothea en volgens mij Judith voelden heel fijn en bekend aan.  Ik heb me volledig gesteund en gedragen gevoeld van begin tot eind.

Wat een mooie ervaring hebben we gehad.  Ik heb het gevoel dat ik nog enigszins aan het verwerken ben wat er allemaal voorbij is gekomen tijdens de ceremonie. Ik vind het nu nog te kort geleden om er harde conclusies uit te trekken.

Maar, ik heb niet meer gerookt (was toch 25 jaar verslaafd) en ook niet meer geblowd (kleine 15 jaar dagelijks gebruikt) sinds afgelopen zondag.

Ik ben wel vaker gestopt geweest, maar het stoppen lijkt me nu beter af te gaan dan de andere keren dat ik het geprobeerd heb. Maar omdat het nog maar zo kort is, wil ik niet te hoog van de toren blazen, ook al heb ik het gevoel dat het wel goed zit en ik het achter me kan laten zonder me bewust of onbewust in een andere verslaving te storten.

Ik heb het gevoel dat er echt iets veranderd is op oorzakelijk niveau voor het roken/blowen, ook al kan ik daar nu nog niet precies de vinger op leggen.

Nogmaals hartelijk dank voor alles, ik ben zeer dankbaar voor de verbinding die ik met jullie voel. Tot snel horens….en liefst ziens

Fons

Vorige ervaring
Volgende ervaring