Hi Rene,

Als eerste wil ik je bedanken voor mijn geweldige ervaring met ayahuasca Ik was echt heel erg zenuwachtig zaterdag en vond het ook heel erg spannend.  wist ook echt niet wat ik er van moest verwachten ik ben wel heel nuchter wat dat betreft. De reis verliep anders dan dat ik mij had voorgesteld. Vond het jammer dat ayahuasca mij niet had laten zien waar ik in eerste instantie op gehoopt had, maar misschien was mijn verwachting ook verkeerd. De dag erna voelde ik me super wel een beetje een vaag hoofd maar verder wel blij.

Ik ging ook naar jou toe omdat ik al lange tijd erg depressief was en verslaafd aan weed en mijn spelletje op de computer. WAS!! Nu na een week een goeie blije week voel ik me niet meer depressief spelletjes en weed boeien me niet meer. Een hele grote blij zeg maar. Mijn ogen stralen weer ik lach de hele tijd. Waar ik me vroeger erg druk om kon maken raakt me nu niet meer. Heb er weer zin in en ben erg ondernemend. Ben alleen wel heel erg gevoelig voor andermans energie dat is soms wel erg lastig om daar mee om te gaan wat van mij is of van een ander. Meditatie op yoga was geweldig ik zweefde boven mijn matje

Kortom alles wat ik op dit moment nodig had.

Ik kan niet wachten tot de volgende ayahuasca ervaring die er zeker gaat komen. Dan weet ik wat ik kan verwachten en hoop ik een mooie kleurvolle reis te kunnen maken bij jou. Heel heel erg bedankt!!!

Ik leef weer.

Liefs Wendy

Vorige ervaring
Volgende ervaring