Lieve Om-Mij & Maria Johanna, Ik was bij deze kerst special en wat was het speciaal! Ik ben jullie intens dankbaar dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. Er was zoveel warmte, veiligheid, zorgvuldigheid, zorg, betrokkenheid en kennis. Dit is de meest helende en indrukwekkende ervaring die ik ooit heb gehad.

Ik kreeg veel meer dan ik had verwacht en had kunnen dromen. Ik zag hoe ik mijn leven beperk met mijn gedachten en de gedachten/uitspraken van anderen. Na diepgaande mooie, heftige en intense ervaringen vond ik mijn zelfbeschikkingsrecht weer terug (het tegenovergestelde van controle) en een grote dosis levenslust.

Ik ben nu 5 dagen thuis en ben nog steeds onder de indruk hoe magnifiek de werking van de ayahuasca is en hoe groot de bijdrage is van de zorgvuldige begeleiding van jullie. Ik kreeg precies de antwoorden op de vragen die ik stelde, ik kreeg precies de inzichten die ik nodig had om bepaalde issues op te lossen, als ik erom vroeg kreeg ik de juiste steun van jullie en had ik bijzondere ervaringen die ik zonder jullie steun niet had gehad, op verrassende wijze kreeg ik antwoorden op levensvragen waar ik al jaren mee loop.

Kortom, ik kreeg precies de inzichten en ervaringen die ik nodig heb om nog meer moois uit mijn eigen leven te halen en bij te dragen aan het geluk van andere mensen. Mijn dank is groot!

Sella

Vorige ervaring
Volgende ervaring