Ik ben echt blij dat ik mee heb gedaan aan deze ceremonie. De ceremonie en reis waren overweldigend, moeilijk te omschrijven. Ondertussen zit ik nog steeds zo ontzettend lekker in mijn vel, ik lijk veel beter te kunnen luisteren naar mijn gevoel, echt fijn. Ik kom dan ook zeker terug om dit nog meer te ontwikkelen :)

Ik vind het nog wel moeilijk om te beseffen wat ayahuasca nou precies is en wat ik nou precies heb gezien. De oneindigheid, verbondenheid, de spiritualiteit, kracht van de plant; het is allemaal zo moeilijk te verklaren en misschien moet ik dat ook wel niet willen, maar toch blijf die vraag me wel bezig houden. En omdat ik het zelf zo moeilijk begrijp vind ik het ook moeilijk om uit te leggen aan vrienden en familie. Degene die ik het vertel vinden het vooral mooi voor me, maar ik kan me niet voorstellen dat zij wel begrijpen wat ik heb gezien. Op een na, want die is zelf vrij spiritueel, dus die snapt alles een stuk beter. Dat ik het niet echt met naasten kan delen vind ik dus wel lastig.

Nick

Vorige ervaring
Volgende ervaring