Hallo René en Brigitta

Mijn eerste ayahuasca ervaring is voor mij heel bijzonder geweest. Ik liep al jaren rond met depressieve gevoelens en mijn energielevel was heel erg laag. Ik had letterlijk en figuurlijk nergens meer zin in. Tijdens de ceremonie beleefde ik wel veel pijn maar een pijn die liefdevol en noodzakelijk was. Nu twee weken later kan ik oprecht zeggen dat ik de beste twee weken van mijn leven heb beleefd.

Vrij van angst, vrij van spanning en mijn innerlijke energie is er weer. Ik ben zo blij dat ik deze ervaring ben aangegaan en heel veel verlichting van mijn leven heb gevonden. Het leven is nu veel meer dan dragelijk en ik onderneem weer.

Wat vele jaren psychotherapie mij niet hebben kunnen geven ontving ik van de ayahuasca in een avond. Tevens wil ik jullie bedanken voor de fijne begeleiding tijden de ceremonie want die heb ik echt wel nodig gehad.


Jacco

Vorige ervaring
Volgende ervaring