Hi René,

Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor de fantastische duo-sessie (samen met mijn vriendin) die ik vorige week heb gehad.

Voorafgaand aan de sessie was ik erg gespannen en zenuwachtig voor wat er te wachten stond. Na duidelijke uitleg was de spanning iets gedaald en was ik klaar voor de reis. Mijn intentie was om meer zelfinzicht te krijgen en te zien waar mijn dagelijkse beperkingen vandaag komen.

Na een mooie en liefdevolle reis ervaar ik een ontzettende rust in mijn lichaam en heb erg veel energie gekregen om zaken weer te ondernemen.

Deze reis heeft mijn ogen geopend voor vele andere dingen in het leven. Hoewel het tijdens de reis soms hard werken was, ben ik blij met het resultaat en de Ayahuasca heeft mij op dit moment gegeven wat ik nodig heb. Ik had niet mogen dromen dat het zo mooi zou zijn.

Ik wil je bedanken voor de goede zorgen en ben blij dat ik je heb ontmoet. Je hebt een super mooie persoonlijkheid en ik waardeer je om wat je voor andere mensen doet/betekent.

Je ziet mij zeker nog een keer terug.


Liefs Ruben

Vorige ervaring