NAZORG

De meeste mensen voelen zich lichter, rustiger en blijer na een Ayahuasca sessie. Soms kan het zijn dat er in een Ayahuasca ceremonie wat moeilijke stukken zijn langsgekomen of dat je in de dagen na de ceremonie merkt dat je graag nog wat dingen zou willen bespreken. Je staat hier niet alleen voor, wij helpen je graag met verwerking en integratie van je ervaringen in de ceremonie.
Je kunt bij ons terecht voor nazorg. Ook als je graag nog even contact zou willen met een van de begeleiders die je hebben geholpen, mail ons dan gerust, dan brengen we jullie in contact.

Naast onze eigen nazorg bieden we een samenwerking aan met een psychologe. Hieronder vind je meer informatie over haar en wat zij je kan bieden.

Psychologische begeleiding voor en na ayahuascasessies

Mijn naam is Sandra. Als psychologe en systeemtherapeut help ik je graag en kun bij mij terecht als je behoefte hebt aan voor- of nazorg in combinatie met een ayahuascasessie bij Om-Mij. Met behulp van mijn sterke intuïtie, ruime therapeutische ervaring en mijn ervaringen vanuit de vele ceremonies waarbij ik aanwezig ben geweest (als deelnemer en gids bij Om-Mij) help ik je graag verder.

Je kunt hiervoor niet alleen bij mij terecht in mijn praktijk in Amsterdam, maar ook telefonische begeleiding of begeleiding via Skype is altijd mogelijk.
Indien je niet de mogelijkheid hebt om dit te financieren maar wel behoefte hebt aan een voorzorg sessie of langer nazorgtraject neem dan even contact op via Om-Mij.

Wanneer een voortraject prettig kan zijn

– Je wilt wel maar durft (nog) niet deel te nemen aan een ayahuascaceremonie.

– Je bent bang voor de gevolgen van de ayahuascasessie of hebt het vermoeden dat je hier heel heftig op gaat reageren.

– Je wilt eerst op andere wijze inzicht proberen te verkrijgen in je thema’s voordat je besluit of je ayahuasca wilt gaan drinken.

Wanneer een nazorgtraject prettig kan zijn

– Je voelt je in de war na een sessie en wilt hulp om je ervaringen beter te kunnen plaatsen.

– Je bent geschrokken of angstig geworden van de sessie of delen van jezelf waar je mee geconfronteerd bent

– Je ervaart gevoelens van somberheid en leegte na een sessie

Wanneer ondersteunen in het behoud van positieve effecten van de ayahuasca prettig kan zijn

– Je wilt dichter bij jezelf leren blijven na een sessie maar weet niet hoe

– Je wilt naar aanleiding van de sessie dingen veranderen in relatie tot anderen maar weet niet hoe

Heb je andere dingen waar je mee aan de slag wilt? Of wil je liever eerst even kennismaken? Neem ook dan gerust even contact met me op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.