Mijn Ayahuasca ervaring bij de GrootMeester!
Toen ik Rene voor het eerst zag wist ik direct dat deze man een GrootMeester was. De intentie van zijn hart is zo groots ! De keus was snel gemaakt om een Ayahuasca sessie te doen. In Doetinchem, op een byzondere plek, waar het huiselijk, warm en schoon was werden we als vrienden ontvangen door Rene en z,n helpers!

Dit team was samen in zo’n diepe verbinding
En wij werden hier gelijk in de groep opgenomen! Hier heerste de meest zuiverste vorm van samenzijn… Warmte en Respect, voor ons en voor elkaar, maar ook humor, speelsheid, en zachtheid waren hier groots aanwezig!

Nooit eerder betrad ik een ruimte waar zoveel liefde
De ceremonie ruimte was zo prachtig en liefdevol , zuiver en zacht dat ik bij binnenkomst gewoon samensmolt met de energie. Nooit eerder betrad ik een ruimte waar zoveel liefde en zachtheid aanwezig was! Toen ik binnen trad werden binnen en buiten een geheel.

Meer thuis dan ik ooit thuis was op aarde
Na de geweldige sessie hebben we heerlijk gegeten en mochten we ook nog blijven logeren. Het was allemaal zo fijn en gezellig, vreugdevol en meer thuis dan ik ooit thuis was op aarde. Ik wilde eigenlijk niet meer naar mijn eigen huis en voor eeuwig blijven! Maar aan alles komt een einde en de hele ervaring draag ik nu mee in mijn hart.

Het gebruik van ayahuasca was voor mij heftig maar bovenal zinvol. Deze ervaring kan ik iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen aanraden. De wijze waarop je inzicht krijgt in belangrijke thema’s uit je leven is onvoorstelbaar bijzonder en intelligent. Door het vernieuwd bewustzijn ben je krachtiger, doorbreek je patronen en maak je keuzes die beter bij je passen. Angst voor deze ervaring is niet nodig. Je kunt erop vertrouwen dat de begeleiders van Om-Mij je op een professionele wijze ondersteunen tijdens je reis.

Michelle van E.

Vorige ervaring
Volgende ervaring