Lieve mensen,

Afgelopen zaterdagavond heb ik een heftige, innerlijke strijd gevoerd die zowel mentaal als fysiek heel zwaar was. Op het moment zelf baalde ik dat ik hierdoor niet in mijn reis kon komen, maar achteraf besef ik me dat dit mijn reis wás en precies is wat ik nodig heb gehad. Controle los durven laten en me kunnen overgeven. Het is een zware bevalling geweest, maar door hier doorheen te zijn gegaan merk ik nu na 2 dagen al het verschil in mijn dagelijks handelen en denken.

Zo was ik voor het weekend nog volop bezig met het vraagstuk een bepaald huis te kopen (wat nou als dit een buitenkansje is dat niet meer voorbij komt later, wat nou als ik het niet doe en later wel wil maar dan geen vast contract meer heb) Na het weekend ben ik hier helemaal niet meer mee bezig, besef ik me dat ik het nu eigenlijk niet perse wil, en denk ik ‘laat dat huis maar gewoon maar varen, er komt wel weer iets anders voorbij als de timing beter is’…  Ik voel me nu al echt een stuk lichter en relaxter.

Ik wil jullie echt ontzettend bedanken voor jullie liefdevolle en zorgzame steun en begeleiding. Jullie hebben mij hier echt doorheen gesleept. Ik weet dat ik het uiteindelijk zelf heb gedaan maar ik heb ZOveel gehad aan jullie betrokkenheid en begeleiding. Waaiers, natte doekjes, flesjes water, schone emmers. Maar vooral ook een zachte hand, stevige omhelzing, en heel veel lieve en motiverende woorden. Het was zo ontzettend fijn om iemand bij me te hebben op het moment dat ik de controle inderdaad begon los te laten en daardoor mijn diepste angst moest confronteren.

Ik ben jullie intens dankbaar!

Lieve groet,

Rachelle

Vorige ervaring
Volgende ervaring