VOORBEREIDING DIEET EN MEDICIJNEN

Psilocybine wordt goed verdragen door gezonde personen. Hormoonspiegels, leverfunctie en bloedsuikerspiegel lijken niet te worden beïnvloed door paddenstoelen gebruik.

Bijwerkingen kunnen altijd worden teruggedraaid met interpersoonlijke ondersteuning en zonder farmaceutische tussenkomst.

Er zijn niet veel systematische gegevens bekend over nadelen met geneesmiddelen of geneesmiddelinteractie in combinatie met psilocybine, maar anekdotische meldingen van spoedeisende hulp duiden op onthouding van alcohol.

Omdat psilocybine een krachtige serotonine agonist is, is het het beste om het niet te gebruiken terwijl u medicijnen gebruikt die het serotoninesysteem veranderen, zoals SSRI antidepressiva zoals Prozac.

AANBEVOLEN DIET

Om de psilocybine ceremonie volledig tot zijn kracht te laten komen, wordt aanbevolen om een ​​schoon en uitgebalanceerd dieet te volgen.

Voedsel zoals rood vlees, bewerkte voedingsmiddelen en suiker worden niet aanbevolen minstens 3 dagen voor uw ceremonie.

PLANNING

Dit staat je te wachten op onze driedaagse Psilocybin Retreat.

Prijs van driedaagse retreat: € 345, –

Dag 1:

  • De aankomst van onze gast wordt geschat op 16.00 uur
  • 17.00 uur introductie gesprek
  • 19.00 uur ceremonie begint
  • Na de ceremonie is er licht voedsel aanwezig

Dag 2:

  • Het ontbijt begint om 9.30 uur
  • Na het ontbijt delen we ervaringen in de groep
  • De tweede ceremonie begint rond 15.00 uur

Tijdens je tweede ceremonie onder invloed van psilocybine paddestoelen zul je worden uitgenodigd voor de extatische dans en visionaire schilderkunst, die je in staat zal stellen om je uit te drukken in veel verschillende niveaus en om expression-art te creëren die therapeutische helende effecten heeft.

Dag 3:

  • Het ontbijt begint om 9:30 uur
  • Na het ontbijt delen we ervaringen in de groep
  • Het vertrek wordt geschat rond 15.00 uur

BESCHRIJVING VAN EXTATISCHE DANS EN VISIONAIR SCHILDEREN

Extatische dans

Is een vorm van dans waarin de dansers, soms zonder de noodzaak om specifieke stappen te volgen, zich overgeven aan het ritme en zich vrij bewegen terwijl de muziek hen meeneemt, leidend tot trance en een gevoel van extase.

In de hele menselijke geschiedenis is extatische dans beoefend. In de oude en wijdverspreide praktijk van het sjamanisme worden extatische dansen en ritmisch drummen gebruikt om het bewustzijn in spirituele oefeningen te versterken.

De effecten van extatische dans beginnen met de extase zelf die in verschillende mate kan worden ervaren. Dansers beschrijven zich verbonden te voelen met anderen en met hun eigen emoties. De dans dient als een vorm van meditatie, helpt mensen omgaan met stress en het bereiken van rust.

Visionair schilderen

Geïnspireerd door de bron van creatie en toegewijd met alle respect en dankbaarheid. Door de geschiedenis heen hebben onze voorouders de legendarische kennis van de balans tussen mens en moeder natuur opgebouwd en geschilderd in de vorm van rotstekeningen op basis van hun visies.

In deze workshop zullen we de visies en inzichten van de psilocybine-reis verwerken door ze op doek of papier te zetten. Deze creatieve uitdrukking van onze visies heeft een therapeutisch helende werking, ook bekend als creatieve therapie. Je kunstwerk is een eeuwige herinnering aan je reis en ervaring met het medicijn.

Onze Psilocybin Retreats zullen worden georganiseerd op onze prachtige locatie in Alicante, Spanje.

Daarnaast bieden we Kambo-ceremonies en rapé voor diegenen die hun genezing en reiniging willen verdiepen.

Vanaf het moment dat u voet op het retreat-terrein zet, zult u zich thuis voelen – welkom en verzorgd.

Tijdens uw verblijf bij ons zullen wij u heerlijke veganistische / vegetarische gerechten serveren.

Hier vindt u tijd voor eenheid, creativiteit en de ontspannen sfeer om één te zijn met uzelf en alle prachtige mensen om u heen.

Dit retreat biedt je de mogelijkheid om een geweldige ervaring te hebben en om iets magisch te ervaren en te creëren.