PSILOCYBINE PADDENSTOEL

“Hoe kunnen we weten wie de ander is totdat we weten wie we zelf zijn.”

(Terence McKenna)

Paddenstoelen staan bekend als het internet van de natuur.

Sociale wezens die in staat zijn tot bewustwording en bewustzijn.

Vergelijkbaar met onze hersenen bouwen ze een neurologisch netwerk met membranen voor het delen van informatie.

Die membranen kunnen reageren op verandering en hebben gezamenlijk de lange termijn gezondheid van hun omgeving voor ogen.

Van de duizenden paddenstoelen die over de hele wereld bestaan, hebben onze voorouders en moderne wetenschappers tientallen geïdentificeerde die unieke combinaties van helende eigenschappen hebben en onze gezondheid verbeteren.

HOE WERKT HET?

De verbindingen psilocybine en psilocine hebben geestverruimende effecten die in sommige opzichten vergelijkbaar zijn met mescaline en DMT.

De chemicaliën hebben een structuur die sterk lijkt op de structuur van serotonine, een chemische boodschapper met belangrijke rollen in onze hersenen en spijsverteringssystemen.

Vanwege deze gelijkenis kan psilocine binden aan receptoren in de hersenen die bedoeld zijn voor serotonine.

Zelfs als ze nog steeds worden geclassificeerd als een hallucinogene drug, zijn de therapeutische en genezende effecten op langere termijn van deze miniatuur farmaceutische fabrieken niet langer te ontkennen.

De heilige paddenstoel neemt me bij de hand en brengt me naar de wereld waar alles mogelijk is.

PSILOCYBINE CEREMONIE

Een handige manier om de factoren te onthouden die helpen bepalen of een reis dankbaar of beangstigend is, is het concept van ‘set’ en ‘setting’.

De ‘set’ (of mentaliteit) van een persoon omvat hun gemoedstoestand, dispositie, gedachten en verwachtingen.

De ‘setting’ van een persoon is de specifieke plaats en sociale situatie waarin hij of zij het medicijn innemen.

Daarom raden we aan om psilocybine-paddenstoelen op een rustige en vertrouwde plek te nemen.

We zijn ons allemaal bewust van de kalmerende en verzachtende effecten van het zijn in de natuur. Daarom is een traditionele, eenvoudige, maar comfortabele buitenomgeving de beste keuze voor een uitgebreide reis met psilocybine die we kunnen bieden.

De reden om dit te doen is het simpele feit dat de natuur niet alleen onze natuurlijke omgeving is, maar ook de thuisbasis van de paddenstoel.

De paddenstoelen zullen je niet alleen met jezelf verbinden, het zal je ook verbinden met alles om je heen.

Vooral met de natuur, wat een belangrijk aspect is in deze ceremonie.

EFFECTEN VAN PSILOCYBINE

Het kan tussen de 10 en 60 minuten duren na het eten van psilocybine-paddenstoelen voordat de effecten optreden.

Een matige dosis zal na ongeveer 4 uur afnemen. Hoewel het einde van de ervaring langdurig kan aanhouden, zal het u de mogelijkheid bieden het laatste ontbrekende stuk naar het noodzakelijke “Aha!” – effect te ontdekken.

Psilocybine-paddenstoelen produceren veranderingen in bewustzijn, stemming, gedachte en perceptie die mensen een ‘trip’ of een ‘psychedelische ervaring’ noemen. Vooral bij hogere doses kunnen de effecten diepgaand en onbeschrijfelijk zijn.

Psilocybine-paddenstoelen kunnen ervoor zorgen dat mensen op een bijzondere manier over dingen nadenken, ze kunnen u een euforisch gevoel geven en visioenen veroorzaken die tot inzichten kunnen leiden.

De ervaring is van spirituele aard en mensen rangschikken hun ervaring met paddenstoelen tot een van de meest persoonlijk belangrijke momenten in hun leven.

Met de combinatie en daarmee co-creatie van moderne medicijn technologieën en de kennis van oude culturen over plantgeneeskunde … is de toekomst herboren.

Een samenleving waarin we in staat zijn om onze eigen geest te verkennen en daarmee het individuele en collectieve bewustzijn uit te breiden tot een grotere verstandhouding voor onszelf, onze omgeving en haar gezondheid.

VOOR WIE?

Psilocybine ceremonie is geschikt voor iedereen die een stap voorwaarts wil zetten in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Voor diegene die bereid zijn om aan zichzelf te werken en verantwoordelijkheid voor hun eigen leven willen nemen, die proberen verbinding te maken met zichzelf, hun omgeving en de natuur om het gevoel van één zijn met zichzelf te vinden.