Retreat Spanje

Healing and Sunshine Retreat Spanje

Heb je “De roep van moeder Ayahuasca” ontvangen?

Wij nodigen je van harte uit om met ons mee te doen in het zonnige zuiden van Spanje, waar we een meerdaagse retreat organiseren op de prachtige locatie van “Be Free” Retreat Centers te Alicante, om samen een diepe gedeelde ervaring, genezing en transformatie te ervaren.

Maak contact met jezelf, met anderen en met de natuur. Dit retreat biedt je een diep zelfbewustzijn in een unieke sfeer, groepsactiviteiten in combinatie met geweldige bezienswaardigheden, indrukwekkende natuur en veel zon.

Ayahuasca-ceremonies worden uitgevoerd in een therapeutische setting en toch met een traditionele benadering, waarbij de ceremonies vergezeld worden door livemuziek en een selectie begeleidende “Om-Mij” muziek.

Daarnaast bieden we Kambo- ceremonies en Rapé aan voor diegenen die hun genezing en zuivering willen verdiepen.

Vanaf het moment dat je op deze unieke plek binnen komt, zul je je thuis voelen – welkom en verzorgd. Tijdens je verblijf serveren wij heerlijke veganistische / vegetarische gerechten.

Hier vind je tijd voor eenheid, creativiteit en de ontspannen sfeer om één te zijn met jezelf en alle prachtige mensen om je heen. Dit retreat biedt je de mogelijkheid om een geweldige ervaringen te hebben en om iets magisch te ervaren en te creëren.