Hoi Team Om-Mij,

Dit keer was mijn eerste tweedaagse en daardoor mijn derde en vierde ceremonie. De vierde ceremonie was de meest zware ceremonie tot nu toe, en erg verwarrend. De afgelopen twee keer had ik heldere visioenen, maar dit keer was het een soort innerlijke strijd en had ik hele diepgaande gedachten c.q. gesprekken met Moeder Ayahuasca (over het leven, sterfelijkheid, liefde, levensdoelen etc).

Om eerlijk te zijn was ik na de ceremonie wat teleurgesteld: het was enorm zwaar (denk oprecht de zwaarste avond van mijn leven) en verwarrend.. wat had ik er nu aan? Nu begint alle kwartjes te vallen, en voel me enorm lichter en liefdevoller. Tijdens de ceremonie is mijn weerstand (tot verandering in mijn leven) soort van aangepakt (”afgebroken”) en heb ik eigenlijk heldere boodschappen gekregen wat echt van waarde is, maar ik had eventjes nodig om dit goed te beseffen… Ik ga de lessen weer toepassen in mijn leven, net als afgelopen keer! :)

Ik ben zo blij dat ik het bij jullie heb gedaan! Alle begeleiders waren van onschatbare waarde voor mij, en ik voel me zo geaccepteerd en voel veel liefde bij jullie. Ik heb John en Mark via Facebook nogmaals kunnen bedanken (zij waren op mijn kwetsbaarste momenten mijn steun en toeverlaat en ik ervoer echt veel liefde), Mo zondag (hij heeft echt mooi, authentiek en liefdevol de ceremonie begeleidt) en Bianca maandag (voor mij was zij echt een ”Engel”tijdens de reis: straalde moederlijke liefde en wit licht uit). Wel vind ik het jammer dat ik Ramon niet op maandag heb kunnen treffen, want de momenten dat hij dicht bij me zat was erg steunend: zijn aanwezigheid geeft (ook de afgelopen keren) een rots in de branding gevoel. Toen ik uit de ceremonie kwam was ik niet echt ‘helder’, en heb ik dat niet kunnen zeggen.

Nogmaals echt bedankt en over een tijd kom ik weer terug :D

Met vriendelijke groet,

Michael

Vorige ervaring
Volgende ervaring