Hallo,

Ik heb de ceremonie als positief ervaren. Het was heftig en zwaar en ook mooi en bijzonder. Wat ook bijzonder was is dat ik later pas verschillende artikelen ben gaan doorlezen. In een artikel stond dat het je 9 dingen zou kunnen opleveren. Ik had er 8 dingen van.

Das best bijzonder. Los daarvan was er gedurende mijn ayahuasca reis een vrouw bij mij, die ik ook op een foto in een van de artikelen terug zag. Ik had niet gedacht haar nog ooit te zien/ Ik zal die foto zo meteen na sturen met mijn telefoon)daar staat de foto namelijk op.

Ik ben inmiddels wel benieuwd wie die vrouw is.  Verder gaat het goed met mij. Ik voel me meer verbonden en lijk  meer rust te hebben Ik voel me voor een stuk geheeld.

Dankzij jullie zorg ben ik oude pijnen aangegaan en heb ik me gesteund gevoeld.Dit is echt heel erg waardevol voor mij. Het feit dat ik hulp durfde te vragen is te denken aan julie respectvolle manier van werken. Langzaam begint het een plekje te krijgen, toch denk ik met regelmaat terug naar mijn reis. De eerste nacht na de ceremonie alleen thuis vond ik wel spannend. Maar ik wist dat ik ook die alleen moest doormaken. Nog steeds sta ik open voor een mogelijke volgende ceremonie.

Ik besef dat er vast nog meer te ontdekken en helen valt.. Maar ik ben ervan overtuigd dat de ayahuasca me roept als het zover is. Ik heb verschillende mensen enthousiast en wakker gemaakt met mijn verhaal. Dat is ook mijn manier van ervaringen overbrengen. gewoon delen met de mensen om me heen. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie zorg en integriteit. Wie weet dat we elkaar nog een keer mogen ontmoeten.


Groetjes Wendy

Vorige ervaring
Volgende ervaring