Ja hoe gaat het met me na de ceremonie? Ik voel me echt een ander mens, veel knopjes in oud gedrag zijn omgezet.

Ik voel me sterker dan ooit en heb veel meer zelfvertrouwen en vertrouwen in het leven, mijn levenslust is weer terug. Ik voel mijn grenzen en laat me niet meer opjutten maar doe de dingen meer zoals ik voel dat klopt.

Waar ik voorheen tegenop zag zie ik nu als een uitdaging ik durf weer te spelen zonder dat ik me bezig houdt of iets wel mag of kan en ik straal weer. Dat hoor ik ook van de mensen om me heen.

Het is goed is iets wat ik ook echt kan voelen, dat het leven zo voor me zorgt. Ik voel me weer mooi geliefd en zie al mijn talenten en potentieel en ben hier enorm dankbaar voor.

Ik kan het geluk en de liefde weer ontvangen omdat ik kan voelen dat ik het waard ben maar zelf ook ben, liefde. Wonderbaarlijk dat na deze twee ceremonies er zoveel is verschoven. Ik kijk er met enorme dankbaarheid op terug dat ik daarbij aanwezig mocht zijn en er onderdeel van uit mocht maken.

Ook de liefdevolle aanwezigheid van jullie allen maakte dat ik me er helemaal aan over kon geven en er van kon genieten en me zo veilig voelde. Ik merk dat ik nog steeds aan het „uitpakken” ben van alles wat ik heb ervaren dat het nog wel even zal duren voordat alles is ingedaald.

Koffie smaakt me niet meer en ook mijn behoefte aan suiker en andere ‚slechte dingen” is weg. Ik heb nu zoveel zin in gezond eten en zorg voor mezelf en voel zo’n enorme verbinding met de natuur en alle andere levende wezens, dieren en mensen dat ik merk dat ook daar veel dingen in zijn verschoven. Ik ben minder snel geïrriteerd heb meer compassie zowel naar mezelf als naar de ander, ook het oordeel naar mezelf en de ander is veel minder geworden. We zijn allemaal aan het leren.

De liefde van de ongeziene wereld zo te kunnen voelen als in de ceremonies vond ik ook zo prachtig en zal ik nooit meer vergeten, sterker nog, ook dat is nu veel meer aanwezig. Mijn heldere weten lijkt versterkt in wat goed is en wat niet, waardoor ik minder hoef te twijfelen maar er een zekerheid voor terug is gekomen.

En sinds de ceremonies lijkt de synchroniciteit enorm toegenomen wat ik echt heel bijzonder vind, het valt me gewoon toe. Echt prachtig en ontroerend mooi.

Wie weet ga ik ooit nog wel eens mee op reis maar voor nu is er zoveel heling gekomen dat ik er alleen maar met grote dankbaarheid op terug kan kijken en zo blij ben dat jij dit doet en samen met Om-Mij in de wereld zet!!!

Ik heb al veel mensen doorverwezen maar ik weet dat je pas gaat als de tijd rijp is…….

Heel veel liefs en dikke knuffel, Hester

Vorige ervaring
Volgende ervaring