Hoi René en team Om-Mij,

Bedankt voor afgelopen ceremonie! Het heeft mij echt enorm goed gedaan. Ik voel mij rustig, helder en gefocust, en ben direct bezig om veranderingen in mijn leven aan het doorvoeren die door de Ayahuasca-ervaring tot mij zijn doorgedrongen.

In tegenstelling tot afgelopen keer, voel ik mij oprecht veranderd. Vrienden van mij zeggen ‘Je bent weer de Michael van een paar jaar geleden. Weer het ‘mannetje” en ik voel me ook zo (sterker: anders en beter). Ook het inzicht: ”accepteer hetgeen wat je meemaakt en laat het los/zijn i.t.t. ertoe te verzetten” is belangrijk voor me. Ik merk dat oud zeer weer naar boven komt, maar het voelt ‘goed’ aan.

Veel zaken kan ik nog geen plekje geven, maar ik ben overtuigd dat dat in de komende tijd gaat gebeuren.

Nogmaals enorm bedankt, ik ben heel dankbaar dat ik jullie heb leren kennen en voor hetgeen wat jullie voor mij betekenen. Wil je John ook enorm bedanken voor het gesprek voor de ceremonie? Saskia was voor mijn gevoel heel erg steunend tijdens de ayahuasca-ervaring (een moederlijke liefde/betrokkenheid). De aanwezigheid van Ramon voelde erg veilig voor me.

Als ik naar mijn gevoel luister, gaan we elkaar beslist nog binnenkort zien, maar over een tijd ga ik pas weer naar mijn gevoel luisteren.

Rene, jullie doen echt mooi werk. En alle succes en geluk voor dit jaar toegewenst!


Met vriendelijke groet,

Michael

Vorige ervaring
Volgende ervaring