Mijn ervaring,  van Dino
Ik heb heel mn leven met een gevoel van verdriet en abandoning gelopen, doordat mn vader weg ging toen ik een 5 jarig jochie was en ik gek was op mn vader…Sindsdien altijd met een gevoel van “ik ben niet goed genoeg”, of zeg maar met een minderwaardigheidsgevoel rond gelopen.
Ondanks mn top vermogen om toch te kunnen relativeren, nog dat gevoel ergens diep sudderend en knagend te hebben, was een splinter in t oog waardoor ik mezelf toch weer zag falen of iets negatief zag uitkomen….
Ik Heb ondanks dat veel voor elkaar kunnen krijgen in mn leven Denk aan: Opleidingen, certificaten, Baan, huis,, Vriendin en kinderen, een hechte band met mn familie en een zeer grote vrienden, oftewel kennissen kring…
(Want vrienden leer je alleen kennen in geval van nood… Wat nog niet heeft plaats gevonden godzijdank..)
Maar toch was er iets wat mij beperkte om tot mn volle capaciteit te functioneren….T verdrongen verdriet…
Ik heb met mn ayahuasca trip T lijpste meegemaakt wat ik ooit heb meegemaakt….Ik zag mezelf als vijfjarig jongetje huilen om t vertrek van mn vader….En heb mezelf opgetild..(jochie van 5)
En getroost…: “Het komt allemaal goed gappie… Deze schouders kunnen veel aan…”
Toen draaide mn perspectief en was IK t jochie van 5…. Die alle verdriet in 1 klap eruit gooide….
Toen smolten de 2 personen in 1 en was ik daar alleen…Zonder verdriet… Met een gevoel van geluk, dat ik heb zitten grijnzen als “the Joker” van oor tot oor, met t gevoel van…Damn…. I am a blessed man…
Men zegt count your blessings… Well i did!!
Ik heb een rust gevonden waardoor ik mezelf uitstekend kan focussen op de uit te voeren taken
Ik draai de soundtrack grijs by the way!
Ik heb inmiddels mn eigen bedrijf opgestart genaamd:”KanhaiFixIt”
En ik heb al 6 potentiële klanten waarvan er 3 zeker zijn….binnen een week…
Klussen waarmee ik meer zal verdienen dan een half jaar bij mn werkgever..
Ben nu bezig met de eerste klus. En als t zo blijft toenemen zal ik binnen een maand of 2 mensen in dienst moeten nemen…Kortom….Ik heb wat ik wilde…Dingen in t verleden een plek gegeven. Rust in mn geest. En focus….

Ik raad mensen dit al aan om te doen, want zoals men vaak zegt, “jij hebt jezus nodig” tegen idioten
Ken ik genoeg idioten die mama Ayahuasca nodig hebben…:)

Het was de meest spirituele ervaring die ik ooit heb gehad…. En ik ben jullie begeleiding en behandeling zeer dankbaar….Dat je op deze manier kan “zien” is amazing…
Men beschrijft t in t algemeen als space of Trip maar dat is te MIN om deze ervaring te beschrijven… Ik vond t..Divine.. Iets goddelijks hebben…
Niet in de vorm van gevoel of sensatie maar op t niveau van bewustzijn… Spirituality…
Awesome..
Ik wist al die tijd dat er meer was in t leven en ik heb t gezien…
Wauw wat was ik blind..
Ik zal zeker nog een keer komen…100%
Thanks… Voor alles..


Met vriendelijke groet,
Dino

Hallo René,

Vóór ik aan de sessie begon was ik ontzettend angstig, maar gelukkig werd ik heel erg gerustgesteld door Rene en eenmaal bij de locatie aangekomen voelde ik ook dat er heel veel liefde aanwezig was bij alle begeleiders. De uitleg was duidelijk en ik had zeer zeker het gevoel dat ik in goede handen was.

De sessie zelf was erg bijzonder en maakte veel dingen duidelijk voor me. Precies datgene waar ik mijn intentie naar had uitgezonden, was voor mij duidelijk geweest. Een probleem waar ik al mijn hele leven mee worstel werd duidelijk die avond.

De afgelopen jaren gebruik ik Ritalin, waar ik het liefst mee wilde stoppen en ik hoop ook dat Ayuhasca me daarmee kon helpen. Na de sessie werd door de informatie en inzichten ook duidelijk dat Ritalin niet echt meer nodig is en dat ik kan stoppen als ik daarvoor kies en klaar ben. Het lukte me om een aantal dagen volledig te stoppen en daarna ben ik met een gehalveerde dosis verder gegaan, maar enkel en alleen op de momenten dat ik noodzakelijk mijn aandacht erbij moest houden (bij de laatste check van mijn stageverslag bijvoorbeeld). Ik geloof dan ook sterk dat ik na nog een sessie volledig besluit te stoppen met de medicijnen.

Naast deze bijzondere verandering heb ik nog veel inzichten meegekregen en heb ik eindelijk na 20 jaar weer meer liefde en geduld voor mezelf kunnen opbrengen. Het is een lange weg, maar ik heb nu weer hoop dat het allemaal goed zal komen en dat ik snel weer in mijn licht kan wandelen. Dit allemaal ook dankzij de liefdevolle begeleiding van het team van René.


Jullie allen, dankjewel!

Soulvolle groet, Justine

Vorige ervaring
Volgende ervaring