Hey René,

Ik wilde jou en de mensen om je heen nogmaals heel erg bedanken voor mijn geweldige eerste ayahuaska ervaring. Een beetje bang nerveus snipverkouden en in de rouw door het overlijden van mijn moeder onderweg gegaan. Me zelf wijsmakend dat dit niet de juiste omstandigheden waren voor mij, ik laag in mijn energie zat,ik er nog niet aan toe was om dit te doen met nog duizenden andere twijfels. 

Aangekomen op bestemming door jullie ontvangen,leuke kennismaking lekker bakje thee en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Langzaam druppelde de rest van de groep naar binnen,toen iedereen er was en kregen wij duidelijke uitleg. Tijdens mijn reis heb ik hier heel veel aan gehad.

Ik had een hele mooie reis, ik heb mijn moeder gezien mijn kinderen en man, vele vragen werden hier beantwoord. Ook had ik het geluk mijn totem dier te ontmoeten, alles in diepe rust en zonder angst. Gevoel wisselde af in liefde kleuren muziek draken en soms stemmen. Druk gehad die nacht. De volgende ochtend de ervaringen met de hele groep na besproken en lekker gegeten.

Gedoucht en weer op weg naar het gewone leven……….nou ja gewoon…..

Ik ervaar een zeer scherpe staat van bewustzijn. Ik voel me zelf heel erg blij soort van euforie lijkt het. Ik ben niet meer emotioneel leeg en verdrietig,omdat ik weet dat het goed is zo, ik heb rust gevonden. Situaties om mij heen waar in mensen stressen op alles af boeien mij totaal niet raken mij niet en zijn helemaal dus niet belangrijk. Ik sta zintuiglijk heel erg open voor geluiden vogeltjes muziek,mijn smaak is verandert en ik lust sommige dingen niet meer.

Ik ben gevoelig of ervaar stemmingen van anderen. Maar ik weet ook meteen of die ander goed is voor mij of niet en ik daar misschien maar beter bij uit de buurt kan blijven.

Ik weet dat ook direct te beslissen zonder daar een naar gevoel aan over te houden. Bij de avond wandeling lijkt er een soort van aura om alle lichtjes en lampjes te zitten…

Gisteravond bij de meditatie na de yoga leek ik wel weer terug op reis,ik die altijd zo een moeite had met meditatie

Kortom wauw!!!

Ik geniet van dit gevoel en ik hoop het nog een lange tijd te kunnen vasthouden. Ik kan dan ook niet wachten tot de volgende keer die ik zeker ook weer bij jou zal komen doen.

Nog meer verdieping en ontdekking van mij zelf…om mij!!!!


Warme groet,

Debby

Vorige ervaring
Volgende ervaring