Bericht Lieve Rene en prachtig team,

Vorige week was ik bij de Kerstspecial, en ben ik 28 en 29 december op reis geweest in mijn onderbewuste. De eerste reis was een geweldige reis door het paradijs. Ik heb nog nooit zóiets moois meegemaakt. De tweede reis was anders, angst en gekte heb ik toen ervaren… Daarna kwam er niet echt een inzicht, of de reden van waarom ik deze duisternis door moest. Misschien komt dat nog. Of is nu het inzicht dat er ik er simpelweg doorheen moest.

Juist door die tweede reis is me het belang van goede begeleiding bij het innemen van ayahuasca wel heel erg duidelijk geworden. Zonder jullie had ik het niet gered. Ik was en ben nog steeds zo intens geraakt door de liefde waarmee jullie mij terzijde hebben gestaan (ook ’s nachts).

Daarom, nogmaals grote dank! Jullie zitten echt in mijn hart. Helaas heb ik geen afscheid meer kunnen nemen van Dorothea, maar wat heeft zij me ook énorm gesteund. En mocht ik het ooit nog eens aandurven om een reis te maken, dan zeker bij jullie.

Al zou het alleen al zijn om meer helderheid te krijgen rondom mijn laatste reis. Want als ik zoveel angst in mij meedraag, dan verdient dat nog meer onderzoek..


Tot ziens? Lieve groet, Linda.

Vorige ervaring
Volgende ervaring