Het heeft voor mij inderdaad even geduurd voordat ik de ceremonie een plekje kon geven en voordat ik weer geland was. Maar wauw wat een bijzondere ervaring!

Ik krijg elke dag weer flash backs van fijne momenten, bijzondere maar ook rare momenten terug! De begeleiding was fantastisch, zo liefdevol zo vertrouwt en ik voelde me zo beschermt. Nogmaals dank je wel hiervoor. Ook de muziek heeft hierbij mee gespeeld, zo verfijnd, zo gevoelig en zo passend bij de gehele ceremonie. Mijn grootste boodschap van de ceremonie was dat alles oke is zoals het is….en niet teveel verwachtingen hebben, deze had ik namelijk ook tijdens de ayahuasca, vandaar! Heel mooi en echt iets waarmee ik aan de slag kan en al doe. Nogmaals heel veel dank en ik zie heel graag de muzieklijst tegemoet!


Liefs Lobke

Vorige ervaring
Volgende ervaring