Wie zijn wij?

Na vele jaren ervaring in persoonlijke ontwikkeling en groei hebben wij er voor gekozen om te gaan samenwerken met Ayahuasca. Ayahuasca bevrijdde ons ieder op onze eigen manier van onze blokkades en heeft ons een totaal vernieuwde blik gegeven op onszelf en de wereld om ons heen.

Wij willen graag wereldwijd zo veel mogelijk mensen de kans geven om de diep helende en veranderende krachten van Ayahuasca te ervaren.

Het inspireert ons om mensen te begeleiden in hun verwerkingsproces en het geven van een positieve wending aan hun leven. Het stemt ons dankbaar dat wij de laatste jaren zo veel mensen, ook internationaal, hebben mogen ondersteunen en begeleiden op hun levenspad.

Prachtig team van begeleid(st)ers

Wij werken met een prachtig team van begeleid(st)ers waarvan er veel verschillende therapeutische achtergronden hebben en iedereen veel ervaring met Ayahuasca ceremonies heeft.

Met onze liefde, draagkracht en toegewijde steun vormen wij met elkaar een veilige bedding voor onze deelnemers om zich te kunnen overgeven aan de ervaring.

Onze ceremonies vinden plaats in een uitnodigende, warme en rustige omgeving. Een plek die vertrouwen oproept en rust uitstraalt.

We kijken er naar uit om je te mogen ontmoeten, je te begeleiden tijdens je reis met Ayahuasca en je een fundamentele en positieve verandering te laten ervaren.