Hey Beste Aya’s !

Zalig gereisd ! Ik had de plant gevraagd . Voor een hogere liefde te ervaren . En die heeft ze me gegeven . De liefde voor het leven ! Dat ik zoveel dankbaarder voor alles mag zijn !

En dat ik het leven nog meer mag en ga waarderen ! Heb in men Aya reis een ramenpaleis van moeder ayahuasca mogen poetsen . 1 miljoen ramen . En uit elke raam zag ik de wereld uit ander perspectief . En zo zag ik hoe mooi de wereld wel niet was . Dat neem ik nu mee in mijn hart . En heeft me echt flink verijkt . Ga lichter door het leven dan ooit tevoren . Naarmate ik aya gebruik . werk ik als een gloeilampje . ik begin harder en harder te schijnen . Dit is was nu men 4 de trip . De grootste veranderingen die ik merk in men dagelijks leven zijn : Dat ik zoveel dichter bij de natuur sta . Elke week ga ik wandelen of ben ik in het tuintje op men werk bezig . Voel mensen veel beter aan . En waardeer anderen meer dan ooit tevoren ! En ben lichter en gelukkiger dan ooit . Ook wil ik jullie nog eens bedanken voor de goeie zorgen . Ook de omkadering van om-Mij is zo inspirerend . Waar warmte en liefde centraal staat . Jullie zijn zo mooi ! Diep respect ! Bij deze mogen jullie mij ook wel intervieuwen en video maken eventeueel . Al weet ik wel niet of ik het talent bezit om een deftig intervieuw af te leveren wil ik het altijd proberen . .. Vrijblijvend mogen jullie het beetje aanpassen en de wereld in sturen . Tot in Augustus ! voor mijn volgendee Aya reis :) Veel werk plezier daar nog in’t verre noorden ;) Groetjes aan het hele team ! jullie zitten in men hart ! Michiel !


Michiel

Vorige ervaring
Volgende ervaring