Lieve Rene, en moeder Ayahuasca,

Ik weet niet waar te beginnen, het is nu 2 dagen geleden dat ik bij en met jou een individuele Ayahuasca reis heb gevolgd. 2 dagen van lachen, huilen, verwonderen, naar binnen gaan, naar buiten komen, in mn schulp, uit mn schulp, niet willen geloven wat me overkomt, alles is anders, de yoga, de meditatie, alles valt op zijn plek, waar ik al jaren naar snak, een diep weten maar er maar niet bij kunnen komen.

Iedereen om me heen is ineens anders, reageert anders, nee! Ik zie anders, ik reageer anders en zie ineens hele andere mensen, ik zie ze nu zoals ze zijn en niet zoals ik ze wil zien, zo ook met jou, na de reis, waar het allemaal begon.

De reis op zich had ik mij anders voorgesteld, ik had zoveel vragen en kreeg maar weinig antwoorden en bleef aan de oppervlakte, ook vlak erna, alles voor niets?

Nee! Zeker niet, Langzaam viel het kwartje, wat? De loterij, I won it! I won it all!

En het gaat maar niet voorbij, mijn lieve vriendin moest er aan wennen, maar gelukkig, ze is er voor me, en ik voor haar, aan haar heb ik dit alles te danken, zij bracht met hier, bij jou, bij Om-Mij!

20 jaar ontwikkeling en spirituele groei het is niets. Een levensles als in 10 jaar zware therapie krijg je er nog niet zo uit, volgens mijn lieve buurvrouw, de psychologe.

Hoe verder, ik weet het niet, het maakt ook niet uit, ik ben hier en nu en wacht rustig af, nee, niet zo rustig, ik doe, ik spring, ik leef, eindelijk!

Weg Facebook, weg afleidingen, ze zijn niet meer nodig, mother Ayahuasca is bij me.

Rene dank voor dit al, en mocht het nodig zijn dan zie je me weer, vol vertrouwen samen weer op reis, wie weet, tot ooit!

Een dankbare vriend.

Lieve groet,

Huib

Vorige ervaring
Volgende ervaring